ВИЗНАЧЕННЯ ЄМНОСТІ РЕГІОНАЛЬНОГО ПРОДОВОЛЬЧОГО РИНКУ
Б. В. Єгоров, К. Б. Козак
УДК: 338.24
Б. В. Єгоров, К. Б. Козак
ВИЗНАЧЕННЯ ЄМНОСТІ РЕГІОНАЛЬНОГО ПРОДОВОЛЬЧОГО РИНКУ
Анотація
У статті досліджуються фактори, що впливають на ємність регіонального продовольчого ринку регіону. Запропоновано методичний підхід до визначення ємності продовольчого ринку, що складається із чотирьох етапів. Розроблений методичний підхід до прогнозування ємності продовольчого ринку.
B. Egorov, E. Kozak
DETERMINATION OF THE VOLUME OF REGIONAL FOOD MARKET
Summary
The article examines the factors that affect the capacity of the regional food market in the region. The methodical approach to determining the capacity of the food market, which consists of four stages. Methodical approach to forecasting capacity of the food market.
№ 15 2014, стор. 49 - 51
Рубрика: Економіка
Кількість переглядів: 641