EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ІНСТРУМЕНТАРІЙ ФОРМУВАННЯ ПОЛІТИКИ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ КОРПОРАЦІЙ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ОСНОВІ РАНЖУВАННЯ ПРОЕКТІВ
Ю. В. Тінтулов

Назад

УДК: 338.43

Ю. В. Тінтулов

ІНСТРУМЕНТАРІЙ ФОРМУВАННЯ ПОЛІТИКИ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ КОРПОРАЦІЙ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ОСНОВІ РАНЖУВАННЯ ПРОЕКТІВ

Анотація

У статті розроблено методику формування політики інвестиційної діяльності харчових корпорацій на основі ранжирування інвестиційних проектів, що базується на методі парних порівнянь, що відрізняється від існуючим змістом складових параметрів індексу пріоритетності (одночасно використовуються розрахункові й експертні параметри), яка дозволяє врахувати компетентність групи експертів при визначенні рангу проекту інвестиційних вкладень у структурному елементі матриці пріоритетів.

Yu Tintulov

FORMING TOOL POLICY INVESTMENT CORPORATIONS FOOD BASED PROJECTS RANKINGS

Summary

In this paper an improved concept for evaluating the effectiveness of investment projects corporate structure of the food industry using individual parameters estimation of efficiency of future investment real food industry.

№ 13 2014, стор. 53 - 58

Кількість переглядів: 601

Відомості про авторів

Ю. В. Тінтулов

к. е. н., доцент кафедри інформаційних систем і технологій, Одеський Державний Аграрний Університет

Yu Tintulov

PhD, Associate Professor,of Accounting and Auditing Odessa State Agrarian University

Як цитувати статтю

Тінтулов Ю. В. Інструментарій формування політики інвестиційної діяльності корпорацій харчової промисловості на основі ранжування проектів. Інвестиції: практика та досвід. 2014. № 13. С. 53–58.

Tintulov, Yu (2014), “Forming tool policy investment corporations food based projects rankings”, Investytsiyi: praktyka ta dosvid, vol. 13, pp. 53–58.

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.