ВИБІР РАЦІОНАЛЬНИХ ВАРІАНТІВ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ ЩОДО ВИРОБНИЦТВА ІННОВАЦІЙНОЇ ПРОДУКЦІЇ
С. І. Васильєва
УДК: 658.589-027.3:005.53
С. І. Васильєва
ВИБІР РАЦІОНАЛЬНИХ ВАРІАНТІВ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ ЩОДО ВИРОБНИЦТВА ІННОВАЦІЙНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Анотація
У статті проведено аналіз індексів цін на продукцію харчової промисловості в Україні, що характеризують процес економічного розвитку галузі. Виявлено, що економічна криза зумовила тривалу відсутність еквівалентного обміну між продукцією підприємств харчової промисловості та послугами, які йому надаються, що призвело до коливання індексів цін на продукцію.
S. Vasylieva
SELECTION RATIONAL DECISION OPTIONS ON THE PRODUCTION OF INNOVATIVE PRODUCTS
Summary
This paper analyzes the price indices for food industry in Ukraine, describing the process of economic development of the industry. We found that the economic crisis has led to prolonged absence of equivalent exchange between the products of the food industry and the services that it provided, leading to fluctuations in the price indices for products.
№ 10 2014, стор. 14 - 18
Рубрика: Економіка
Кількість переглядів: 639