ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РІВНІ
Я. Ю. Орленко
УДК: 351:338.432
Я. Ю. Орленко
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РІВНІ
Анотація
Стаття присвячена проблемам державного регулювання продовольчої безпеки на регіональному рівні. Розглядаються критерії та показники забезпечення продовольчої безпеки, особливості саме державного регулювання агропродовольчого комплексу в цілому та агропродовольчого комплексу на рівні регіону.
Y. U. Orlenko
FEATURES OF FORMING AND REALIZATION OF FOOD SAFETY AT REGIONAL LEVEL
Summary
The article is devoted to the problems of government regulation of food safety at regional level. The aspects of criteria and indexes of providing the food safety, features of government control of agro-food complex in whole and agro-food complex at the regional level are investigated.
№ 12 2013, стор. 134 - 136
Рубрика: Економіка
Кількість переглядів: 718