EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РІВНІ
Я. Ю. Орленко

Назад

УДК: 351:338.432

Я. Ю. Орленко

ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РІВНІ

Анотація

Стаття присвячена проблемам державного регулювання продовольчої безпеки на регіональному рівні. Розглядаються критерії та показники забезпечення продовольчої безпеки, особливості саме державного регулювання агропродовольчого комплексу в цілому та агропродовольчого комплексу на рівні регіону.

Y. U. Orlenko

FEATURES OF FORMING AND REALIZATION OF FOOD SAFETY AT REGIONAL LEVEL

Summary

The article is devoted to the problems of government regulation of food safety at regional level. The aspects of criteria and indexes of providing the food safety, features of government control of agro-food complex in whole and agro-food complex at the regional level are investigated.

№ 12 2013, стор. 134 - 136

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 718

Відомості про авторів

Я. Ю. Орленко

к. е. н., докторант Донецького державного університету управління

Y. U. Orlenko

Ph.D. Doctoral Student of Donetsk State University of Management

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.