EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ СПОЖИВЧОЇ І КОМЕРЦІЙНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ ПРИ РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ ПРОДОВОЛЬЧОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
Я. Ю. Орленко

Назад

УДК: 351:338.432

Я. Ю. Орленко

МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ СПОЖИВЧОЇ І КОМЕРЦІЙНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ ПРИ РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ ПРОДОВОЛЬЧОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Анотація

Розкрито методичні засади організації споживчої і комерційної експертизи в системі забезпечення продовольчої безпеки, проаналізовано загрози продовольчої безпеки в умовах кризи, запропонована модель інформаційно-експертної система відбору перспективних проектів.

In article is described мethodical bases of the organization consumer and commercial examination in system of ensuring food security are opened, threats of food security in the conditions of the crisis are analysed, the offered model is information — expert system of selection of perspective projects.

№ 18 2012, стор. 124 - 128

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 693

Відомості про авторів

Я. Ю. Орленко

к. е. н., докторант, Донецький державний університет управління

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.