EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

АНАЛІЗ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ
Т. А. Бурова

Назад

УДК: 658:664

Т. А. Бурова

АНАЛІЗ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ

Анотація

У статті описані особливості розвитку харчової промисловості та проведено аналіз виробництва продукції підприємств Причорномор’я за певний період.

The article describes the features of the food industry and analyzes production companies Black Sea for the period.

№ 2 2012, стор. 51 - 54

Рубрика: Економіка

Кількість переглядів: 703

Відомості про авторів

Т. А. Бурова

к. е. н., доцент, завідувач кафедрою обліку та економічного аналізу, Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.